Hirdetés

A HTC új mobilja a metaverzumokra fókuszál



|

2018 óta nem dobott piacra csúcskészüléket a HTC. Most a Vive márkanévvel együtt térhetnek vissza a piacra.

Hirdetés

A HTC mobiljainak dicső napjai már régen véget értek. A gyártó a piac egyik legfontosabb résztvevője volt, 2017-ben azonban szép lassan elkezdett leáldozni nekik, aminek a 2018-ban megjelent, máig utolsó csúcsmodelljük, a HTC U12+ állít emléket. Néha napján azért előáll a gyártó valamilyen belépőszintű modellel, ezek azonban egyszer sem tudtak mély nyomot hagyni a vásárlókban.

A DigiTimes jelentése szerint a tajvani márka most újra egy felsőkategóriás telefonon dolgozhat, ami látszólag minden jelenlegi őrületet szeretne kielégíteni. A beszámoló szerint a HTC a telefont teljesen AR és VR barátként szeretné a piacra dobni, ami természetesen a Viverse-zel (A Vive saját metaverzuma) is kompatibilis.

Hirdetés

Ugyan a HTC a telefonok piacán árnyékba szorult, nem szabad elfelejteni, hogy VR-os piacon megkerülhetetlen szereplők. Ennek fényében nem is olyan meglepő, hogy ezt az erősségüket kihasználva térnének vissza a mobilos köztudatba. Arra is nagy tétekben mernénk fogadni, hogy valahol a Vive márkanév is feltűnik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.