Hirdetés

A Huawei beelőzte az Apple-t



|

A Huawei decemberben állítólag több készüléket adott el, mint az Apple vagy a Samsung.

Hirdetés

A Huawei azt állítja, hogy a globális okostelefon-eladásokat tekintve tavaly decemberben már az Apple-t is lekörözte. Erről Allen Wang, a Huawei India egyik igazgatója beszélt. 

Hirdetés

A kínai cég tavaly többször hangoztatta, hogy nem titkolt szándéka megelőzni az Apple-t és a Samsungot is, és a lehető leggyorsabban a világ legnagyobb okostelefon-gyártójává válni. 

Wang állítása szerint a Huawei decemberben 13,2 százalékot hasított ki a globális eladásokból, míg az Apple nagyjából 12 százalékon állt ugyanakkor. Azt is hozzátette, hogy a Huawei tavaly 139 millió okostelefont szállított le. 

Bár havi szinten megbecsülni az eladásokat nem túl egyszerű, és túl pontosan nem is lehet, az mindenképp látszik, hogy a Huawei tervei jól haladnak. 

Ami azt illeti, Wang szerint bizonyos piacokon már a Samsungot is lekörözték eladásokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.