Hirdetés

A Huawei elárulta a P50 Pro és a P50 Pocket megjelenési dátumát



|

Nem kell már sokat várni az újdonságokra.

Hirdetés

A Huawei még tavaly nyáron leplezte le az aktuális csúcsmobiljait, a P50-sorozatot, ám a készülék globális rajtjára azóta sem került sor. Így jött el a december, és vele a flip-kialakítású P50 Pocket bemutatója, a jelek szerint pedig csak ez kellett ahhoz, hogy a kínai gyártó megindítsa a nemzetközi offenzívát.

Nemrég ugyanis hivatalossá vált, hogy mikor érkezik Európába a páros, és ha minden a menetrend szerint alakul, már nem is kell sokat várnunk a nagy napra.

Hirdetés

A Huawei német Twitter-fiókja ugyanis két különálló posztban arról ír, hogy a P50 és a P50 Pro egyaránt január 26-án érkeznek meg a boltokba. Ebből valószínűsíthető, hogy hazánkban is ekkor, vagy rosszabb esetben valamivel később esedékes a premier.

A teljesen eltérő kivitelük ellenére a két készülék egyébként egész közel áll egymáshoz, ám a P50 Pocket valamivel gyengébb kamerákat, kisebb akkumulátort és lassabb tölthetőséget kínál. A SoC viszont mindkettőben ugyanaz a 4G-s Snapdragon 888 4G, melynek használatára az amerikai szankciók miatt kényszerül a Huawei.

Ami az európai árat illeti, ennek kapcsán még nincs hivatalos információ, de a kínai árból átszámolva a P50 Prót 1000, a P50 Pocketet pedig 1250 euró körülre várják az elemzések. Az egyelőre nem nyert megerősítést, hogy az alap P50 is érkezik-e az öreg kontinensre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.