Hirdetés

A Huawei FreeBuds 3i aktív zajszűréssel, de mégis olcsón érkezik



|

Az Apple drótnélküli minifülese új divatot teremtett, és vannak egyre olcsóbb alternatívák rá, például a most bejelentett Huawei FreeBuds 3i pálcikák.

Hirdetés

A jackcsatlakozót ugyan egyelőre nem sikerült teljesen eltüntetni a piacról, a mobilgyártók többsége azonban már inkább a nagyobb hasznot és használat közben szabadabb mozgást biztosító vezeték nélküli fülhallgatókra esküszik. Ezek népszerűsége folyamatosan emelkedik, mostanában pedig az aktív zajszűréssel rendelkező modellek számítanak a divatnak - itt ugyanis nem kell csak azért üvöltetni a zenét, hogy túlharsogjuk a metró vagy a körülöttünk lévő emberek zaját, ezt ugyanis elfedi az extra technológia, mi pedig figyelhetüjnk csak arra, ami a fülesből szól, legyen az zene, vagy telefonhívás. A Huawei FreeBuds 3i is ezt a vonalat erősíti, ráadásul a kategóriában kedvező árral támad az aktív zajszűrés mellett is. 

Hirdetés

A letisztult és ergonomikus külső fehérben és feketében érhető el, a belsejükben pedig 10 milliméteres dinamikus hangszórókat találunk, valamint a zajszűrést több mikrofon együttes munkája segíti. Az érintéses vezérlés itt is adott, bár hangerőt nem tudunk így állítani. EMUI 10-es vagy újabb rendszerű Huawei mobilon támogatott a gyors párosítás, az üzemidő pedig 3,5 óra, a töltős tok kapacitásával 14,5 óra jön ki a Bluetooth 5.0-s fülhallgatóknál. 

A FreeBuds 3i legfőbb érdekessége, hogy a riválisokhoz képest igen kedvező ára van, mégis kínál aktív zajszűrést, a mellékelt füldugók pedig négy méretben érhetőek el. Nagy-Britanniában 90 font lesz az új fülhallgató ára, a fehér május 20-tól lesz kapható. Ez "szárazon" átszámolva 36 ezer forint, ami még akkor sem vészes ár, ha hozzászámoljuk az ilyenkor megszokott vám-áfa-miegyéb ballasztot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.