Hirdetés

A Huawei Kirin 970-e ebben is leveri a mezőnyt



|

A tesztek során az 1,2 Gbps-os letöltési sebességet is elérte a lapkakészlet.

Hirdetés

A Huawei Kirin 970-es lapkakészlete lesz az első, amely a letöltési és feltöltési sebességek terén már a Cat 18-as és Cat 13-as osztályokat támogatja. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a Kirin 970 az 1,2 Gbps-os letöltési sebesség elérésére is képes. 

Hirdetés

Ez nem csak elméleti adat, a Huawei és a Rohde & Schwarz a gyakorlatban is elérték ezt a tesztek során. 

A sebesség eléréséhez a 4x4 MIMO és a 256QAM technológiákat is bevetették - ezek extra adatsávokkal és megnövelt bitmennyiséggel növelik az átvitel sebességét. 

A Huawei természetesen büszke az elsőségre, a mérföldkő pedig újabb plusz pont az egyébként is nagyszerűnek ígérkező Kirin 970 mellett. 

A Huawei Mate 10-be kerülő Kirin 970 természetesen megelőzi a Qualcomm Snapdragon 835-öt is, az ugyanis csak Cat 16-os letöltési sebességet kínál, ami 1 Gbps-ot jelent. Nem mintha erre panaszkodni lehetne, de a Huawei célja a Kirin 960-nál látottak után feltehetően az volt, hogy megelőzze a versenytársait, és igazából már a Snapdragon 845-nek állítson riválist. A Kirin 970-ben dedikált AI-processzor is lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.