Hirdetés

A Huawei Kirin 990-nel kezdődik a 2019-es IFA kiállítás



|

Órákkal a Qualcomm saját keynote-ja előtt tartja meg a Huawei az IFA nyitóbeszédét, amely egyben a Kirin 990 csúcslapka bemutatója is lesz.

Hirdetés

A Huawei fogyasztói üzletágának ügyvezetője, Richard Yu tartja a 2019-es IFA kiállítás nyitóbeszédét, amely egyben a Kirin 990-es csúcslapka bemutatója is lesz. Erre szeptember 6-án kerül sor, órákkal a Qualcomm saját keynote-ja előtt, amely majd az 5G-re koncentrál. 

Hirdetés

Berlinben a Huawei a fejlődés újragondolására koncentrál, eközben a beszéddel egyszerre Kínában is tartanak egy rendezvényt, annak a címe újraépítés lesz. 

A Kirin 990 a várakozások szerint integrált 5G-modemet kap, vagyis nem lesz szüksége külső modemre. Az SoC a Huawei Mate 30 és Mate 30 Pro modellek alapja lesz, amelyek szeptember 19-én, Münchenben debütálnak majd. 

Az új lapka 7 nm-es technológiával készül, és az első SoC lehet Cortex-A77 processzormagokkal, amelyek 20 százalékos teljesítménynövekedést ígérnek. Állítólag a GPU 50 százalékkal is takarékosabb lehet, és a Kirin 990 lesz az első Huawei lapka, ami a 4K@60fps felvételt is támogatja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.