Hirdetés

A Huawei már készül az Android 9 Pie frissítésre



|

Négy készülékén is megkezdte az új Android tesztelését a kínai gyártó. Konkrét dátumok és ígéretek még nincsenek.

Hirdetés

A Huawei mindeddig nem beszélt arról, hogy konkrétan melyik okostelefonjai kapják meg az Android 9 Pie rendszert, és természetesen azt sem tudni, hogy mikor kezdődnek a frissítések. Annyit azért elárult a kínai cég, hogy a teszteléseket már megkezdte. 

Hirdetés

A Huawei jelenleg négy készüléken, a Mate 10 Pro, a P20, a Honor 10 és a Honor V10 modelleken teszteli az Android 9 Pie-t. A P20 Prót külön nem említették, de minden bizonnyal azt is ide sorolhatjuk. A tesztek belső körökben zajlanak, vagyis a felhasználók egyelőre nem bétázhatnak. Ez arra utal, hogy még sokat kell várnunk a frissítések érkezésére. 

A gyártó elárulta, hogy jelenleg is fontolgatja az eddig felsoroltakon túl más készülékek frissítését is, de a további eszközök mindenképp később kapják meg az új Androidot. 

A Huaweinek nem csak az új Androidot kell optimalizálnia a készülékeihez, hanem az EMUI kezelőfelületet is. Persze a Samsung és a többi gyártó számára is hasonló a feladat, mielőtt kiadhatnák a nagy frissítéseket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.