Hirdetés

A Huawei Mate 10 már Oreóval jön



|

A kínai gyártó megerősítette, hogy a Mate 10 már gyárilag Oreo rendszerrel jelenik meg.

Hirdetés

Hétfőn hivatalosan is bemutatkozik végre a Huawei Mate 10, a kínai cég pedig folyamatosan igyekszik felhívni a figyelmet az új zászlóshajóra, és még meg is erősíti a pletykák egy részét. 

Hirdetés

Ezúttal az operációs rendszerről árulkodott a Huawei. Hasonlóan a tavalyi Mate 9-hez, a Mate 10 is elsőként kínálja majd a márkánál az aktuális Androidot. 

A Mate 10 ennek megfelelően már gyárilag az Android 8.0 Oreo rendszerrel jelenik meg. Így lesz a Mate 10 Pro verzióval is, azonban a Mate 10 Lite-nál ez a dolog már nem olyan biztos. A "jóárasított" modellnek az elmúlt hetekben rengeteg eltérő nevű verzióját láttuk a különböző piacokon, de sehol sem Oreóval. 

A Huawei október 16-án, Münchenben mutatja be a Mate 10-et. Sajnos a bemutató ellenére nem túl valószínű, hogy már kapni is lehet majd a készüléket, a legjobb esetben is november elején indulhat a forgalmazás. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.