Hirdetés

A Huawei megelőzné a Samsung Infinity-O kijelzőjét



|

A Samsung Galaxy A8s lesz az első Infinity-O kijelzős okostelefon, de a fúrt szelfikamerás trendről a Huawei sem akar lemaradni.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy a következő nagy trend az Infinity-O kijelző lesz a mobilpiacon, vagyis szenzorsáv helyett egy lézerrel fúrt lyukat kapunk a kijelző felső sarkában - ebben lesz a szelfikamera. Míg az Apple kitart a szenzorsávoknál, addig a kínai gyártók szétcsúsztatható dizájnnal, felugró szelfikamerával és a hátlapra helyett második kijelzővel próbálkoznak. A Huawei mindenből merít egy kicsit, és most a Samsung újításáról sem szeretne lemaradni. 

Hirdetés

A hírek szerint a Galaxy S10 széria kapja az első minőségi Infinity-O kijelzőket, de a Galaxy A8s már decemberben debütál, szintén Infinity-O panellel, de kicsit nagyobb lyukkal. 

A Huawei állítólag meglepetést okozna, és egy rejtélyes készülékkel jelentkezne decemberben. Ez megelőzné a Samsungot, és szintén fúrt kijelzős lenne. 

Ezzel elindult a verseny, hogy melyik gyártó tudja elsőként a piacra dobni globálisan a világ első fúrt kijelzős, sarokba rejtett kamerás okostelefonját. Azt nem lehet megmondani, hogy melyik gyártó találta ki ezt eredetileg, de az annál érdekesebb kérdés lesz, hogy melyik csinálja meg jobban. 

A Galaxy S10 biztosan Infinity-O képernyővel jön, ennek fényében pedig nem lenne meglepő, ha a Huawei is mutatna egy csak Kínába szánt modellt, majd a P30 és a P30 Pro is hasonló dizájnra építene tavasszal. Egyes jelentések szerint mindenesetre az előny a Samsungnál van, ugyanis a lézerrel fúrt lyukak elég nehezen üthetőek bele a modern, főleg a hajlékony kijelzőkbe, a dél-koreai gyártó az eddigi tapasztalatai miatt pedig több éves előnyt szerzett

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.