Hirdetés

A Huawei megelőzné a Samsung összehajtható mobilját



|

Vészesen közeledik a Galaxy F néven várható összehajtható mobil, de a Huawei megelőzné a Samsungot.

Hirdetés

A Samsung régóta dolgozik az összehajtható mobilján, és az iparági jelentések szerint ha valóban sikerül bemutatnia és kiadnia a januári CES táján a készüléket, akkor több éves előnyt kovácsolhat magának a korszakalkotó készülékkel, ami a legutóbbi hírek alapján mégsem Galaxy X, hanem Galaxy F néven debütál, valahol 2000 euró táján. 

Hirdetés

A Huawei korábban már hangoztatta, hogy szeretné megelőzni a Samsungot, és úgy néz ki, hogy tényleg borsot törne a riválisa orra alá. Állítólag a Huaweinek is van már összehajtható mobilja, aminek a bemutatásával meg akarja előzni a Samsungot. Ez 2019-ben jelenhet meg egyébként. 

A Huawei állítólag 20 000 darabnál is kevesebbet gyárthat az újdonságából, vagyis a vállalkozó szellemű felhasználókat célozza, alapvetően technológiai demonstrációról van szó, a cél a média figyelmének felkeltése. 

Ezzel a lépéssel persze a Huawei a fejlődését is igazolná, hiszen az utóbbi időben gyakran azt mondják rá, hogy mindennel az Apple-t másolja. 

A Huawei és a Samsung versengése persze csak jót tehet a felhasználóknak, egészen addig, amíg a gyártók a biztonságot és a minőséget helyezik előtérbe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.