Hirdetés

A hajlékony mobilok leválthatják a PC-ket?



|

Richard Yu, a Huawei vezetője szerint a hajlékony mobilok a tökéletes eszközök a számítógépek leváltására.

Hirdetés

A Huawei az egyike azon kevés cégeknek, amelyek hamarosan piacra dobják majd az első hajlékony okostelefonjukat. Az idei IFA kiállításon a kínai vállalat egyik vezetője megerősítette a Huawei ezen szándékát. 

Hirdetés

Richard Yu, a Huawei ügyvezetője nemrég a német Die Weltnek is beszélt erről a készülékről. Yu szerint egy ideje már dolgozik az összehajtható mobilon a Huawei. Az ügyvezetőtől megkérdezték, hogy lát-e megfelelő vonzerőt fogyasztói szemszögből, vagyis szerinte sikeres lehet-e egy ilyen eszköz. 

Yu szerint a hajlékony mobilok jelentik a tökéletes megoldást a számítógépek leváltására. 

Miért használunk még mindig PC-t? Sokan azért, mert túl kicsinek találjuk az okostelefonok kijelzőjét. A Huawei ezen változtatna a kihajtogatható képernyővel. 

Az igaz, hogy a mai okostelefonok egyre fejlettebbek, az emberek pedig egyre jobban támaszkodnak ezekre a mindennapok során; azt viszont továbbra is nehéz lenne elhinni, hogy a közeljövőben leválthatnák a PC-ket. A legtöbb gyártó mindent megtesz, hogy megmutassa a szemkápráztató termékekkel, hogy mire képes - ugyanakkor sokan elfejtik, hogy ezek a mindennapi használat során nem feltétlenül praktikusak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.