Hirdetés

A Huaweié lehet a világ első összecsukható okostelefonja



|

A Huawei megelőzné a Samsungot, és már novemberben bemutatná az összehajtható okostelefonját.

Hirdetés

Nagyon régóta hallunk az összehajtható okostelefonokról - sokak szerint ez a jövő, az első ilyet pedig a Samsung mutatja majd be. A CES-en ott is volt a prototípus, amelyet azóta is tökéletesítenek. A jelek szerint azonban a Huawei megelőzi a Samsungot. 

Hirdetés

A Huawei az LG-től szerzett hajlékony képernyőt, és állítólag már novemberben bemutatná a saját összecsukható okostelefonját. Ezzel világelső lenne természetesen, hiszen a Samsung a tervek szerint a jövő év elején demózza, hogy mire jutott eddig. 

A bejelentés persze még nem egyenlő a piaci elérhetőséggel, de ez mindkét gyártónál igaz. Hajlékony kijelzők prototípusait teszteli továbbá az Apple is, amely szintén az LG-től szerzett paneleket (az almás cég attól fél, hogy a Samsung megtudja a terveit). A Huawei állítólag a befelé hajtható modelleken dolgozik, kifelé ugyanis sokkal körülményesebb hajtogatni a készüléket. 

Egyelőre nem tudni, hogy milyen előnye lenne egy ilyen okostelefonnak, azt leszámítva, hogy zsebben könnyebb hordani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.