Hirdetés

A játékok Netflixén dolgozik az Apple



|

A hírek szerint nem csak videós streamingszolgáltatáson dolgozik az Apple, hanem játékos előfizetői platformon is.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálnak róla, hogy saját videós streamingszolgáltatást fejleszt az Apple. A Cheddar forrásai szerint azonban a cupertinói óriás eközben egy saját játékos előfizetői szolgáltatáson is dolgozik

Hirdetés

Mindezt öt olyan forrás fedte fel, amely a neve elhallgatását kérte. Az új szolgáltatás alapjában véve a játékok Netflixe lesz, vagyis a felhasználók meghatározott számú játékhoz férhetnek majd hozzá, amennyiben kifizetnek egy havi előfizetési díjat. 

Az Apple már 2018 második felében elkezdte az egyeztetéseket a játékfejlesztőkkel. Az Apple állítólag nagyon elszánt, és egyes fejlesztőkkel arról is egyeztetett, hogy vállalná a kiadó szerepét. Mindez természetesen remek játékkínálatot garantálna a szolgáltatáson, de természetesen a marketing és a terjesztés költségei az Apple-re hárulnának. 

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy milyen játékokat kínál majd az Apple, illetve, hogy mennyibe kerül majd az előfizetés. Nem kizárt azonban, hogy a szolgáltatás az iOS-re és a macOS-re írt címeket is támogatja majd. Mindez egyébként passzolna az új iPod touch pletykáihoz is: állítólag az is a játékokra koncentrál majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.