Hirdetés

A jótékonykodó videochat az új divat



|

A karitatív célú videochat lett az új trend a hírességek körében, ez is a karanténidőszak egyik friss hozománya.

Hirdetés

Nagy divat lett a karanténidőszak során a videokonferencia, és nem csak munkaügyi okokból. A jelek szerint jótékonysági megoldásként is bevethető a videochat, amire jó példa, hogy akad olyan árverés, ami már a 10 000 dolláros összeget is meghaladta azért, hogy a győztes 15 percen keresztül privát videochatet folytathasson Keanu Reevesszel. A híres színész a bevételt teljes egészében rákos gyermekek gyógyítását segítő alapítványnak ajánlja fel. 

Hirdetés

A Cameo nevű celebplatform egyébként ettől eltekintve is egyre sikeresebb. A Cameo Live szolgálatásban napról napra egyre több celebritás érhető el valóságshow-hősöktől színészeken át zenészekig és a jelek szerint hatalmas az érdekélődés, tolonganak az emberek, hogy több millió forintnak megfelelő összegekért pár perceket videochatelhessenek a hírességekkel. Ennél jobb időtöltést egyes körökben elképzelni sem tudnak karatén ideje alatt. 

A Cameo Cares élő esemény keretében több mint 700 000 dollárt gyűjtöttek a koronavírus-járvány nehézségeinek enyhítésére, és a tervek szerint még a mostani kínálatot is bővítenék újabb chatre kapható hírességekkel. A mostani kínálatot már egy keresővel is segíti a szolgáltatás, ahol címkékre (például #actors vagy #rock music) szűkítve találhatjuk meg neves beszélgetőpartnereinket.

A Cameo mellett egyébként kifejezetten sok egyéb online jótékonysági eseményre került sor már eddig is a járvánnyal kapcsolatban, a YouTube-on például Elton John vezetésével híres zenészek és előadók rendeztek nagy online fesztivált, de még olyan különlegességek is előfordultak, mint Post Malone rapper szobakoncertje, ahol sokak meglepetésére kizárólag Nirvana dalokat játszott alkalmi zenekarával, és a bevételt a Covid-19 elleni vakcina kutatására fordították.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.