Hirdetés

A jövőben értesíteni fog az Instagram, ha technikai problémája van a platformnak



|

Hasznos funkció, hiszen múltkor is alig vettük észre a több órás leállást.

Hirdetés

Nehéz időszakon van túl a Mark Zuckerberg által irányított birodalom, hiszen komoly technikai nehézségek és PR-os gondjaik is akadtak az elmúlt időszakban. Az egész azzal kezdődött, hogy hosszú órákra elérhetetlenné vált a Facebook, a WhatsApp, az Instagram és minden ezekhez köthető egyéb szolgáltatás. Ezután nem sokkal később újra lehaltak az oldalaik, ez azonban már jelentősen rövidebb ideig okozott fennakadást.

Végül a Facebook úgy gondolta, hogy az amúgy is rossz időszakot megfejelik azzal, hogy letiltják az egyik legnépszerűbb, az oldalukhoz kötődő böngészős kiegészítőt, amely szorgosan leiratkozott a használói által követett oldalakról, ezzel segítve őket abban, hogy elszakadjanak a platformtól.

Hirdetés

Az Instagram most új funkciót jelentett be, amivel a közelmúlt technikai nehézségeire szeretnének reagálni. A hamarosan élesedő rendszer lényege, hogy értesítést küld a felhasználóknak, mikor őket is érintő technikai problémája adódik a platformnak.

Az értesítés az "Activity" fül tetején jelenik majd meg és nem csak a problémákról értesít, hanem akkor is szól, mikor sikerült ezeket elhárítani.

A platform egy másik funkciót is beépít, amely a felhasználók profiljának állapotára figyelmeztet. Ha valakinek eltávolításra kerül valamilyen posztja, ezen az oldalon tájékozódhat az okáról, ha pedig nem tartja jogosnak a döntést, felülvizsgálatot is kérhet a döntésről.

Az Instagram két újdonsága már elérhető néhány amerikai felhasználó számára, a következő hónapokban pedig egyre tágabb csoporttal tesztelik, mielőtt a nagyközönségnek is elérhetővé teszik a szolgáltatásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.