Hirdetés

A Kaliforniába jöttemből merítette a Google kereső a legújabb meglepetését



|

A Google kereső legújabb easter eggjét a '90-es évek inspirálták, konkrétan a Will Smith karrierjét elindító sorozatból kaptunk egy meglepetést.

Hirdetés

A Google általában a keresőjének a főoldalán, egy doodle segítségével emlékezik meg a fontosabb eseményekről és a kultúrát gazdagító dolgokról. Olykor azonban egyéb easter egget is elrejt itt, épp olyat, mint amilyenre most bukkantak. A kereső ezúttal visszavisz a '90-es évekbe, a Kaliforniába jöttem című sitcom harmincadik évfordulója alkalmából. 30 éve debütált ugyanis a sorozat az NBC-n, a Google ennek okán lepte meg a felhasználókat. 

Hirdetés

Ez is azt tükrözi, hogy a cég számos alkalmazottjának életében volt meghatározó a fiatal Will Smith főszereplésével készült sorozat. A meglepetés előcsalogatásához a "The Fresh Prince of Bel-Air" kifejezésre kell rákeresni a Google keresőn, majd a tudáspanelt felhúzni. Ezután egy új, ismerős rendszám jelenik meg FRESH felirattal. 

Erre nyomva egyből visszavisz a Google kereső egy '90-es évekbeli témára, ami számos utalást és poént mutat a Kaliforniába jöttem epizódjairól. Ezekre kattintva a műsorból játszik le hangfelvételeket a kereső, de színes animációk is vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.