Hirdetés

A kijelző alá kerülhet az egyik jövő évi Samsung mobil kamerája



|

Kevés dolog biztos, de az igen, hogy a bravúros szelfikamerát nem a Galaxy S11-be építi a Samsung.

Hirdetés

A Samsung egy ideje már szeretné elrejteni a kijelző alá az előlapi kamerát, a fejlesztések pedig állítólag már annyira haladnak, hogy a technológia már ebben a hónapban sorozatgyártásba kerülhet. 

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint alakul, akkor havi 30 000 ilyen kamerát gyárthat a Samsung, egy olyan mobilhoz, ami jövőre jelenik meg a piacon. Ekkora mennyiség mellett persze kizárt, hogy a Galaxy S11-be kerülne a rejtett szelfikamera. A legjobb esetben is a Galaxy Fold utódjába építhetik azt. 

A dél-koreai gyártó állítólag továbbra is technológiai nehézségekkel küzd, mert bár az OLED-panel átlátszó, a fényt még mindig megtöri, ami a szenzorba jut. Vagyis a képminőség nem olyan jó, mint egy rendes szelfikameránál. 

A Samsung ezért a lehető legátlátszóbb panelt keresi, illetve szoftveres algoritmussal minimalizálná a torzítást. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.