Hirdetés

A kisebb iPad Pro modellek is mini-LED kijelzőt kaphatnak 2022-ben



|

Az új technológia jövőre tehát nem kizárólag a 12,9 inches iPadeken lesz elérhető.

Hirdetés

A korábbi beszámolók alapján az Apple a 2022-es iPad Pro modellekben már használta volna az új mini-LED technológiát, viszont ez a típusú kijelző csak a drágább készülékekbe, vagyis a nagyobb átmérőjű, 12,9 inches készülékekbe került volna. Nemrégiben azonban egy megbízható bennfentes információ alapján a vállalat több eszközben is alkalmazni fogja a mini-LED-et.

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, az Apple-lel foglalkozó elemző értesülései szerint ugyanis amellett, hogy az újabb MacBook Air is mini-LED kijelzőt kap 2022-ben, még a kisebb méretű iPad Pro képernyőjét is ezzel a technológiával tervezi a vállalat. Így a 12,9 inch átmérőjű táblagép mellett a 2022-es iPad Pro 11 inches kiadása szintén mini-LED-del fog megjelenni.

A Bloomberg forrásai szerint emellett még több újításra számíthatunk a jövőre megjelenő iPad Pro modellekkel kapcsolatban. Egyes beszámolók alapján az Apple teszteli az üveg hátlapokat is, aminek köszönhetően lehetőség lenne az iPadek vezeték nélküli töltésére. Sőt, az Apple már mérlegeli annak lehetőségét is, hogy a 12,9 inch-nél nagyobb átmérős modelleket tervezne, viszont az ilyen nagyobb iPadekre még biztosan várni kell néhány évet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.