Hirdetés

A korábbiaknál nagyobb képernyővel jelenhet meg az Apple Watch Series 7



|

A legújabb értesülések alapján a Series 6-hoz képest az új okosóra mindkét verziója nagyobb lesz.

Hirdetés

Az előző héten több olyan fénykép is kiszivárgott az Apple legújabb okosóráiról, amelyek alapján az új modellek jelentősen különböznek majd a korábbi kiadásoktól külsejüket tekintve is. A Watch Series 7-hez a gyártó hat különböző modell engedélyezését kérte, amelyek mindegyike új dizájnt kap a látványtervek alapján.

Az okosórákkal kapcsolatban ezúttal a Weibo, vagyis Kína legnépszerűbb közösségi oldalának felületén osztottak meg új információkat, amelyek alapján a kiszivárgott képek a valóságot tükrözhetik.

Hirdetés

A közösségi oldalon Uncle Pan, több korábbi bennfentes információt is szivárogtató felhasználó osztott meg néhány adatot az Apple Watch Series 7-tel kapcsolatban. Ezek alapján a széria modelljei 41 és 45 mm-es méretben lesznek elérhetőek.

Uncle Pan a kijelzők méretéről nem tudott megosztani új infót, de azt elmondta, hogy a Series 7 modellek csuklószíjai kompatibilisek lesznek a korábbi Apple okosórákkal. Emellett megerősítette azokat a pletykákat, hogy az eszközök gyorsabb teljesítményre lesznek képesek az Apple S7 SoC-nak köszönhetően, illetve továbbfejlesztett szenzorokat is kapnak.

Az Apple Watch Series 7-et a vállalat várhatóan szeptember 14-en fogja hivatalosan bemutatni az iPhone 13-mal együtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.