Hirdetés

A koronavírus elleni oltásra buzdít az Xbox



|

A platform Twitter-fiókján széles körű tájékoztatási kampány indult a vakcinákkal kapcsolatban.

Hirdetés

Az előző hét fontos fejleménye volt, hogy a Pfizer/BioNTech vakcinák megkapták a teljes forgalomba hozatali engedélyt az Egyesült Államokban, eddig ugyanis csak az oltóanyag vészhelyzeti használatát engedélyezte az illetékes FDA.

A döntést követően újabb kampány indult az oltások mellett, amelyhez most az Xbox platform is csatlakozott, a 16,5 millió követővel bíró Twitter-fiókján engedve teret a tömegtájékoztatásnak.

Hirdetés

"A játék erejével minden nap új világokban válunk hősökké. A való világban is hős lehetsz a COVID-19 elleni oltással, megvédve magad és a körülötted lévőket."

- szólt a napokban közzétett üzenet, melyet többek közt egy élő kérdezz-felelek követett az USA járványvédelmi szervének (Center for Disease Control and Prevention - CDC) két magas beosztású orvosával, akik az összeesküvés-elméleteket is igyekeztek cáfolni a vakcinába rejtett mikrochipről, vagy a DNS módosításáról.

A CDC kimutatása szerint egyébként júniustól meredeken emelkedett a koronavírusos esetek száma az USA-ban, az elmúlt napokban viszont csökkenőbe váltott a görbe. Ebben persze vajmi kevés szerepe lehetett az Xboxnak, hiszen a kétkörös oltás utáni első napokban még elenyésző a vakcinák által nyújtott védettség mértéke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.