Hirdetés

A koronavírus miatt rakták ki a Play Áruházból a Podcast Addict appot



|

Mivel vannak podcastok a koronavírusról, ezért végül a Podcast Addict appot koronavírus-appnak ítélték.

Hirdetés

A Google Play Áruház minden olyan app fejlesztőjét figyelmezteti, amely bármilyen értelemben is szóba hozza a koronavírust - ezt ugyanis csakis olyan felek tehetik meg, amelyeket hivatalos kormányszervek vagy egészségügyi hatóságok hatalmaztak fel erre. Mindez segített kipucolni több-kevesebb sikerrel a félrevezető és csaló appokat az alkalmazásboltból, de sajnos ártatlan fejlesztők is áldozatul estek a szabályozásnak. 

Hirdetés

Itt van például a Podcast Addict. A szabályok a hamis és veszélyes tanácsokat osztogató appokat akarják megállítani, ezért gyakorlatilag minden appot töröl a Google, ami a koronavírussal kapcsolatos. 

A Podcast Addict nem új, az automata szűrési rendszeren mégis fennakadt, mert vannak a kínálatában olyan podcastok, amelyek a koronavírusról szólnak. Átmenetileg ki is rakták az appot a Play Áruházból, így a fellebbezés elbírálásáig csak a fejlesztő által kínált APK-t lehet telepíteni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.