Hirdetés

A középkategóriában indul a Nokia 6.1 Plus



|

Kiderült, hogy mit tud a HMD Global következő Nokia okostelefonja, amelynek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv.

Hirdetés

Bár a kijelzőbe belógó szenzorsáv eléggé megosztja a felhasználókat, vannak, akik már nagyon várják, hogy a középkategóriában is elterjedtté váljanak az iPhone X-hez hasonló eszközök. A HMD Globalnak is lesz ilyen okostelefonja. 

Hirdetés

A Nokia 6.1 Plusról van szó, ami a Nokia X6 nemzetközi verziója lesz, és állítólag már a héten megjelenhet. 

Egyelőre annyit tudni róla, hogy kísértetiesen hasonlít majd a Nokia X6-ra. A Geekbench adatbázisában is felbukkant, 4/6 GB RAM-mal és 32/64 GB tárhellyel szerelt verziókban. 

Az adatok szerint a Nokia 6.1 Plus Android 8.1.0 Oreo rendszert futtat. A kijelző alatt a Qualcomm Snapdragon 636-os chipje lapul, vagyis a HMD Global a középkategóriában indítaná a készüléket. A pletykák szerint már július 19-én megjelenhet az újdonság, de valószínűleg időbe telik, mire mindenhol kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.