Hirdetés

A középkategóriában próbálkozna az HTC



|

Kitart az Edge Sense technológia mellett az HTC, újabb nyomásérzékelős mobil közeleg, ezúttal a középkategóriában.

Hirdetés

Bár az HTC U11 Edge Sense funkcióját sokan nem tartják komoly újításnak, mások nagyra értékelik a nyomásérzékeny készülékházat. Az HTC kitart a funkció mellett, és a pletykák szerint egy új középkategóriás okostelefonnal készül, amibe beépíti a technológiát. 

Hirdetés

Ez Ocean Life kódnév alatt készül, ami azért érdekes, mert az U Ultra volt az Ocean Note, az U Play az Ocean Smart, az U11 pedig az Ocean. 

A készülékben a Qualcomm Snapdragon 660-as lapkája lesz benne. Az 5,2 hüvelykes, full HD-s kijelző alatt 16 megapixeles előlapi és hátlapi kamerák lapulnak majd, persze nem az U11 minőségében. Adott lesz a Bluetooth 5.0, a USonic fülhallgatók, egy 2600 mAh-s akku és az Android 7.1.1, az HTC Sense 9 UX kezelőfelületével. 

Az akkut leszámítva és jó árazással telitalálat lehet a középkategóriában az Ocean Life. Az információk valószínűleg hitelesek, ugyanis ugyanattól származnak, aki leleplezte az U Ultrát és az U Playt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.