Hirdetés

A középkategóriában támad a Nokia 7.1



|

Remek ár-érték arányt képvisel a HDR-képes kijelzővel felszerelt Nokia 7.1 okostelefon, ami hamarosan Android 9 Pie rendszerre frissül.

Hirdetés

A Nokia újabb modellel bővítette az Android One-alapú készülékeinek kínálatát. Megérkezett a Nokia 7.1, amely egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező, középkategóriás okostelefon. 

Hirdetés

Az 5,84 hüvelykes kijelzőt Gorilla Glass 3 védőüveg borítja, és bár szenzorsáv lóg bele, valamint csak LCD-panelről beszélünk, az már HDR10-képes. Még közvetlen napsütésben is olvasható marad a képernyő, legalábbis ezt ígéri a gyártó. A kijelző ráadásul a környezeti feltételekhez képes igazítani minden jellemzőjét, nem csak a fényerőt. A normál tartalmakat pedig valós időben konvertálja HDR-képanyaggá, minden esetben. 

A fém és üveg ház passzol az eddigi Nokiákhoz, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó is megszokott. A Nokia 7.1 két színben lesz elérhető. 

A Snapdragon 636-os chipet 3/4 GB RAM és 32/64 GB tárhely egészíti ki. USB-C port és microSD-foglalat van, ahogy jackcsatlakozó is. Az akku 3060 mAh-s, és 30 perc alatt 50 százalékra képes feltölteni. A hátlapra dupla kamera került: a 12 megapixeles f/1.8-as szenzort egy 5 megapixeles monokróm egészíti ki, ez a mélységérzékelést és a bokeh effektet szolgálja. Az előlapra 8 megapixeles kamerák kerültek. 

A Nokia ezúttal is gyári Androidra épít, két év rendszerfrissítési támogatással. A Nokia 7.1 vételára 349 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.