Hirdetés

A középmezőnyben versenyezhet a Motorola One Fusion+



|

A jelek szerint hamarosan egy újabb középkategóriás mobillal újít a Motorola, ez lesz a One Fusion+.

Hirdetés

Bár a Motorola eladások terén nem remekel a mobilpiacon, mégis igyekszik nagy erőkkel jelen lenni minden kategóriában. Miközben nemrég futottak be az Edge és Edge+ mobilok, most érkezik a One Fusion és a One Fusion+ a középkategóriába. Nem olyan középkategóriás eszközök lesznek, mint amiket manapság piacra dobnak a prémium irányba kikacsintva, ugyanis míg a sima Motorola Edge-be Snapdragon 765G került, addig a One Fusion+ csak Snapdragon 730-at kap. 

Hirdetés

Emellett a kijelző is kisebb, 6,5 hüvelykes, 1080p-s lesz. Az XDA további információkhoz is hozzájutott, ezek alapján 4-6 GB RAM-ra és 64-128 GB tárhelyre lehet számítani. A hátlapra egy 64 megapixeles ISOCELL Bright GW1 kameraszenzor kerül, a szakértők szerint ezek alapján pedig a One Fusion+ alapvetően a sima Edge átalakított változata lehet. 

Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy lesz egy sima One Fusion is, ami valahol a One Fusion+ és a One, G modellek között helyezkedik majd el a kínálatban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.