Hirdetés

A közösség erejéből építkezne az Android Q



|

Egy új Feedback appon keresztül várja majd a visszajelzéseket a bétáról a Google annak érdekében, hogy az Android Q a lehető legjobb legyen.

Hirdetés

Egyre több szivárgás utal rá, hogy bármelyik pillanatban elstartolhat az Android Q első bétája. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azonban még várnunk kell, hagyományosan csak a májusi Google I/O táján fut be az első béta. A megjelenési dátumtól függetlenül azonban záporoznak az új információk is a változtatásokkal kapcsolatban. 

Hirdetés

A Google idén állítólag több visszajelzést akar a felhasználóktól, méghozzá azért, hogy az Android Q még jobb lehessen. A szivárgások alapján egy új Feedback appot épít a bétába a Google. Míg korábban csak a beállításokon keresztül lehetett visszajelzést adni, addig ezúttal egy célzott app szolgálja majd ezt a célt, ami ráadásul könnyebben lesz frissíthető a Play Áruházon keresztül. Ez pedig azért fontos, mert az Android Q bétája minden eddiginél több készülékre válik majd letölthetővé. 

A Feedback appban a felhasználók összegyűjthetik a problémákat. A hibák jelentése mellett funkciót is lehet majd kérni, illetve lesz egy egyéb kategória is. Minden jelentés nyilvános, egyedül a mellékleteket rejtik el a személyes információk védelme miatt. 

A Google persze azt kéri, hogy aki új problémát vagy kérést vet fel, az előbb bizonyosodjon meg róla, hogy nincs-e már javítva vagy pedig beletéve az Android 9 Pie-ba. A legtöbben csak remélni merik, hogy a Pixel mobilok ezután nem szenvednek majd annyi szoftverhibától. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.