Hirdetés

A legdrágább mobilok kameráját is megverte a Google középkategóriás készüléke



|

Fontos a képminőség? Válaszd a Pixel 6a-t, amely még az iPhone 14 Maxnál is szebb fotókat ígér!

Hirdetés

450 dollár nem kevés egy mobilelefonért, de még mindig bőven megéri, ha az ember a lehető legjobb kamerára vágyik. A Google Pixel 6a nevű készülékről van szó, amelyet egy kütyükben utazó youtuber összeeresztett a rivális gyártók zászlóshajóival, és meglepő eredmény született:

a Pixel még a Galaxy S22 Ultrát és az iPhone 14 Maxet is megverte képminőség ügyében.

Nem laborban végzett tesztről van szó, sokkal életszerűbb volt a helyzet: Marques Bronwlee képeket mutogatott alanyainak, és azt kérte, válasszák ki a legszebbeket anélkül, hogy tudnák, milyen készülékkel lőtték őket. Összesen 15 mobilt eresztett össze, a fent említett csúcsvasakon kívül felbukkant még a Zenfone 9, a Pixel 7 Pro is, szóval egyértelmű hátrányból indult a kis Pixel 6a.

Hirdetés

A középkategóriás mobil a "legjobb általános kamera" díját kapta, míg nagyobb testvére, a 7 Pro a legjobb minőségű képeket lőtte kevés fényben, és ez lett a legjobb portréfotós kamera is, azaz tarolt a Google a kis házi versenyen. Összességében azonban így is csak második lett a "jobb" Pixel, a harmadik pedig a Zenfone 9. Az S22 csak az ötödik, a legdrágább iPhone pedig a hetedik helyet szerezte meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.