Hirdetés

A legendás ThinkPad-laptopok ihlették a Motorola új mobilját



|

Kiszivárgott képeken mutatja meg magát a Motorola ThinkPhone.

Hirdetés

Az ezredfordulót követően a kínai Lenovo valóságos óriássá nőtte ki magát, ami jelentős bevásárlásokat tett lehetővé a vállalat számára: 2005-ben a piacról kivonuló IBM teljes PC-s divíziója, 2014-ben pedig a Motorola márkanév is a cég birtokába került.

A jelek szerint pedig 2023-ban összefutnak a szálak, a Motorola égisze alatt ugyanis hamarosan egy IBM ThinkPad-ihlette dizájnnal támadó mobil jelenhet meg.

Hirdetés

A Motorola ThinkPhone alapvetően egy teljesen átlagos külsejű okostelefon lenne, a karbon hatású borítás és a ThinkPadek TrackPoint-stickjét idéző élénkpiros bekapcsológomb viszont egyértelművé teszi, hogy az eredetileg az IBM yamatói gyárában megszületett notebookok nyomdokaiban jár. A készülékről most egy szivárogtató, Snoopy Tech szállított nagy felbontású képeket:

Ha igazak a pletykák, a Motorola ThinkPhone a Qualcomm előző generációs csúcsprocesszorára, a Snapdragon 8+ Gen 1-re épül majd, és 6,6 hüvelykes kijelzőt tartogat, 50 megapixeles hátlapi kamerával és 5000 mAh-s (68 W-os gyorstöltést támogató) akkumulátorral. A készülékre Android 13 kerülhet, a Motorolára jellemző, szinte teljesen lecsupaszított formában.

A ThinkPhone megjelenési dátumát illetően sajnos semmiféle információnk nincs, de a teljesen gyárinak tűnő renderek kiszivárgása arra utal, hogy már nem lehet messze a hivatalos leleplezés. Azt persze most sem árt leszögezni, hogy a specifikációt illetően csak szóbeszédekre támaszkodhatunk, így a Lenovo okozhat még meglepetéseket a bejelentéssel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.