Hirdetés

A legjobb androidos távirányító-appok



|

Mutatunk öt kiváló alternatívát, ha a tévét az androidos okostelefonoddal irányítanád.

Hirdetés

Néhány éve úgy tűnt, hogy az infrás jeladóval rendelkező okostelefonokból trend lesz, elvégre ki ne akarta volna okostelefonnal irányítani, amit csak lehet? A gyártók valamiért nem értettek egyet, egyre kevesebb eszköz van a piacon, ami erre képes. Idővel persze minden okos lesz, és WiFi-n keresztül lehet irányítani, de erre még várnunk kell. Addig is nézzünk meg öt kiváló androidos appot, amelynek a segítségével profi táviránytót csinálhatunk az okostelefonunkból. 

Hirdetés

AnyMote Universal Remote

Ingyenes / 2399 forint a reklámmentes verzió

Akkor ideális ez az app, ha sok a háztartásban az okoseszköz. Ezzel mind irányítható, több mint 900 000 készüléket támogat, a lista pedig folyamatosan bővül. IR-jeladós mobillal szinte bármivel boldogul, de WiFi-n keresztül is bevethető. Egyedi makrók létrehozását is támogatja, vagyis több parancsot adhatunk ki egyetlen gombnyomással. Ha kell, egy érintésre bekapcsol a tévé, elindul a YouTube, majd elhalványul a világítás a szobában (megfelelő eszközökkel). 

Peel Universal Smart TV Remote Control

Ingyenes

Régóta sokak kedvence, ha távirányítós appokról van szó, és nem véletlenül. Infrán és WiFi-n keresztül is tökéletes, illetve műsorújságnak is alkalmas. Bár háztartási eszközöket is kezel, elsősorban a tévékhez találták ki. 

Unified Remote

Ingyenes / 1399 forint a teljes

Az asztali gépek és a laptopok távoli vezérlésére szakosodott ez az app, ami nem olyan, mint a Chrome Remote Desktop. Előre beállított virtuális távirányítókat kínál meghatározott programokhoz, könnyítve azok kezelését. Egy kijelzőre fér például a VLC és a Spotify vezérlősávja, valamint a Skype indítógombja.

Twinone Universal TV Remote

Ingyenes

Nagyszerű és ingyenes app, de kizárólag IR-jeladós készülékekhez. Rengeteg tévét és set-top boxot támogat, egyszerű, ám funkcionális kezelőfelülettel rendelkezik. Sajnos az ingyenes kiadásban reklámok nehezítik a használatot. 

SURE Universal Smart TV Remote

Ingyenes / in-app vásárlással megvehető

Az egyik legsokoldalúbb app a kategóriában, IR-alapú és WiFi-s használatot egyaránt támogat. Elsősorban a szórakoztatóelektronikai eszközökre koncentrál, és streaminghez is bevethető. A helyi fájlokat át tudja küldeni más eszközökre, illetve képes a mobilra is streamelni bármi másról. A teljes verzió 4,99 dollárba kerül, de havi 0,99 dollárért is használható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.