Hirdetés

A legjobb appok a Samsung Galaxy Note 8 S Tollához



|

Mutatunk 5 olyan alkalmazást, amelyben kiaknázhatóak az S Toll képességei.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note 8 alapvetően ugyanazt a minőséget és élményt kínálja, mint a Galaxy S8 és a Galaxy S8+. A dupla kamera mellett az igazán nagy pluszt természetesen az S Toll jelenti, amely a régi időkben kedvelt PDA-k szerelmesei mellett bárkinek jól jöhet, aki szeret jegyzetelni, rajzolni. A digitális tollak világában kétségkívül az S Toll kínálja a legtöbbet. De milyen appokkal hozhatjuk ki belőle a maximumot? Ha a gyári megoldások és a OneNote mellett mást is kipróbálnánk, szerencsére van miből válogatni. Összegyűjtöttünk néhány kiváló alkalmazást. 

Hirdetés

AutoDesk SketchBook - ingyenes / in-app vásárlások

A SketchBook talán az első olyan app, amit érdemes megnyitnia minden S Toll-használónak a gyári alkalmazások után. Kiváló alternatíva ez a rajzoláshoz, elvégre számos eszközt, ecsetet, ceruzát és tollat kínál, kiemelők és bélyegek mellett. Az app a rétegeket és az átalakításokat is kezeli. Ha pedig már az AutoDesknél tartunk, akkor akár az AutoCad mobilos verziójában is ki lehet használni a Galaxy Note 8 S Tollát. 

Adobe Illustrator Draw - ingyenes / Adobe CC-előfizetés szükséges egyes funkciókhoz

Az Adobe nagyon jó androidos appokkal rendelkezik, ha a kreativitást segítő appok mezőnyét nézzük. Természetesen a Photoshop Express is nagyszerű, azonban ha kifejezetten az S Tollra koncentrálunk, akkor az Adobe Illustrator Draw a nyerő. Sokoldalú eszköz, amellyel menet közben élhetjük ki magunkat a vektorgrafika világában - a munkát pedig megoszthatjuk a PC-re vagy a laptopra. A kiterjedt rétegkezelés mellett van 64x-es zoom is. 

Bamboo Paper - ingyenes / in-app vásárlások

Az egyik legsokoldalúbb digitális jegyzetfüzet ez, egyenesen a Wacomtól. Nem csak jegyzetelésre remek megoldás, hanem a kreatív oldalunk kiéléséhez is. Nem is annyira jegyzetelő, hanem inkább egy digitális album, amiben minden ötletünket eltárolhatjuk, lerajzolhatjuk vagy éppen feliratozhatjuk a fotóinkat. Szerencsére többplatformos és képes a felhőalapú szinkronizációra is.

Squid - ingyenes / in-app vásárlások

Újabb olyan jegyzetelő, amiben érvényesül az S Toll ereje. Az app a stylus vagy az ujjunk használatára buzdít a billentyűzet helyett. Minden funkció benne van, amit egy hasonló alkalmazástól elvárunk. Képes továbbá az elemek másolására és beillesztésére az oldalak között, PDF-ként exportálja a jegyzeteket, a konferenciahívások alatt pedig digitális rajztáblának is jó (ez utóbbihoz Miracast vagy Chromecast kell). Mivel vektoralapú, ezért a jegyzetek átméretezhetőek, minőségromlás nélkül. 

MediBang Paint - ingyenes

Ingyenes rajzprogram, amiben szintén kihasználható az S Toll. Az első indítás után demót kapunk a funkciókban gazdag alkalmazásról, amely célratörő felülettel rendelkezik, de tele van eszközökkel. Több mint 100 ecset és eszköz van benne, 850-nél is több háttérrel és textúrával. Természetesen a rétegek és a szinkronizációs is támogatottak, a némely funkcióhoz szükséges MediBang-fiók létrehozása pedig ingyenes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.