Hirdetés

A legjobb fájlkezelők Windowshoz



|

Fájlok másolása és mozgatása, tömeges átnevezés és mappák létrehozása - erre a feladatra a Windows beépített Fájlkezelőjénél szinte csak jobb alternatívák léteznek. Mutatunk ötöt.

Hirdetés

Nem vitás, hogy a Windows 10 és a Windows 11 a Microsoft két legmodernebb, és ezzel együtt legjobb operációs rendszere, ugyanakkor vannak olyan területek, ahol mindkét verzió gyengélkedik. Néha egyébként teljesen érthetetlen, hogy miért: akár a Microsoft, akár a fejlesztők odacsaphatnának az asztalra, és mondhatnák, hogy ez így nem mehet tovább.

A Fájlkezelő az egyik, ha nem a leggyengébb láncszem az egyenletben, mégsem változik körülötte szinte semmi. Oké, hogy a Windows 11-ben a legújabb változat már támogatja a füleket, azonban az alkalmazás még mindig olyan messze van egy jól használható szoftvertől, hogy azt szavakkal leírni szinte lehetetlen.

És ez így is fog maradni, ha a Microsoft nem tudja elengedni azt, hogy a Fájlkezelőt az egérre próbálja optimalizálni: egész egyszerűen egy ilyen jellegű alkalmazás billentyűzettel sokkal, de sokkal gyorsabban és kényelmesebben kezelhető, mint az egér húzogatásával. Mutatunk pár alternatívát, amelyre érdemes lehet lecserélned a Fájlkezelőt.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.