Hirdetés

A legjobb videós appok iOS-re



|

Megmutatjuk, hogy mikből érdemes válogatnod, ha iPhone-on szerkesztenél vagy vennél fel videót.

Hirdetés

Legutóbb mutattunk néhány remek videoszerkesztő appot Androidra, most pedig megnézzük, hogy mit érdemes választania annak, aki professzionális módon szeretne videót felvenni vagy szerkeszteni az iPhone készülékével. 

Hirdetés

FiLMiC Pro (5490 forint)

A FiLMiC Pro a legjobb alkalmazás, ha iPhone-nal szeretnénk videót felvenni, és teljes irányítást akarunk a beállítások fölött. A Swift segítségével teljes mértékben átalakították. Lehetővé teszi a bitráta módosítását, a stabilizálást és a sima zoomolást, támogatja a telefotós lencsét, és persze külön kezeli a fókusz- és expozíciós pontokat. Az audioszinteket is módosítja és bármilyen apró beállítás testre szabását lehetővé teszi. A 16:9-es képarányt is leválthatjuk vele, és mozis 2.59:1-et vagy mást választhatunk. Még az Apple Watch-ot is kezeli távirányítóként. 

MoviePro (2290 forint)

Rendszeresen frissülő, professzionális szintű appról van szó, ami támogatja a legújabb iPhone készülékeket és iOS verziókat. A 4K-s felvételt is támogatja, teljesen manuális vezérlést biztosít. Képes az expozíció és a fókusz zárolására, testre szabható zoomszinteket ad, és persze simán nagyít bele a képbe. Még a régi modelleken is kiváló, ugyanis az iPhone 6 és 5S készülékeken lehetővé teszi a 3K-s (3072 x 1728), 30 fps-sel történő felvételt. 

Kinomatic (1490 forint)

A haladó manuális beállításokat egy erőteljes, beépített szerkesztővel kombinálja, meglepően egyszerű és letisztult kezelőfelületen. A szerkesztések, vágások és keverések igazán gyorsan megoldhatóak vele - a klip hamar elkészül. Mindenhez külön gombot találunk a felvétel során, és élőben követhetjük a hangszinteket. Viszonylag új app, de hamar sokak kedvence lett. 

iMovie (ingyenes)

Az iMovie minden új iPhone készülékhez ingyenesen jár, és egy igen lenyűgöző videoszerkesztő app. Teljes értékű szerkesztést tesz lehetővé, támogatja a 4K-s videókat, és könnyedén szerkeszti is azokat az újabb iPhone-okon (miközben ezt sok asztali app sem támogatja). A videók vágása mellett elrendezhetjük a klipeket, szöveget, átmeneteket és zenét adhatunk a kisfilmjeinkhez. 

Ügyes megoldás továbbá a Videocraft is, ha valaki mást szeretne. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.