Hirdetés

A legjobb videoszerkesztő appok Androidra



|

Mutatunk 5 kiváló alkalmazást, amelyekkel bármikor könnyedén összeállíthatod a látványos kisfilmjeidet.

Hirdetés

A videszerkesztő appok választéka hatalmas: vannak, amelyek automatikusan összeállítják a videókat a galériánk tartalma alapján, minimális beavatkozással. És vannak olyanok, amelyek rengeteg eszközt adnak a kezünkbe a szerkesztéskor, daraboláskor. Akarjunk bármilyen kisfilmet is összerakni, egy jó app elengedhetetlen lesz a feladathoz. Mutatunk ötöt Androidra. 

Hirdetés

WeVideo Video Editor

A WeVideo erőteljes és könnyen használható videoszerkesztő, amelynek hála bármelyik közösségi platformon büszkén tehetjük majd közzé a munkánkat. A témák, szűrők, effektek, átmenetek, emojik, hangalámondások, zenék és egyéb művészi elemek kezelése nagyon egyszerű. Egyedi témából több mint 30 van, és a többi elemből sincs hiány. Világszerte több mint 5000 iskola használja történetek és emlékek megosztására. 

Quik Video Editor

Mindössze néhány érintéssel remek videót kapunk: ehhez elegendő kiválasztanunk néhány képet és videót, majd a program elemzi a képsorokat, megtalálja a legjobb pillanatokat, hozzáadja az átmeneteket és az effekteket, majd szinkronizálja a háttérzenét. Persze azért mi is beleszólhatunk a történetbe szöveggel, szűrőkkel és zenével a megosztás előtt. Akár 75 fotót és videót is kombinálhatunk, 25 videós stílusban. Több mint 80 ingyenes dal is van a programban, de sajátot is bevethetünk. 

Magisto Video Editor & Maker

Nem kell szakembernek lennünk ahhoz, hogy varázslatosan meséljünk el egy történetet. A Magisto professzionálisnak ható videót állít össze a kijelölt fotókból, videókból és zenékből, nekünk csak a stílust kell kiválasztanunk. Az automatikus stabilizálást, arcfelismerést, szűrők, effektek és átmenetek hozzáadását elintézi helyettünk a program. 

KineMaster Pro Video Editor

A pontos vágás, a többsávos audio és a precíz hangszabályzás mellett többrétegű video-, kép- és szövegkezelés is van, 3D-s átmenetekkel és színes LUT szűrőkkel. A kézírás támogatásának hála közvetlenül a videóra is írhatunk vele. Ez az egyik legsokoldalúbb videoszerkesztő app Androidra, remek manuális lehetőségekkel. 

PowerDirector Video Editor

Az idővonal-alapú szerkesztés mellett ingyenes effektek, képszerkesztés, lassítás és egyéb hasznos extrák is a rendelkezésünkre állnak. A hangalámondás mellett akciósfilmes effekteket és átmeneteket is bevethetünk. A videók forgatása, vágása és darabolása is megoldható vele. A megosztás mehet közvetlenül a YouTube-ra vagy a Facebookra is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.