Hirdetés

A Lenovo Halo már a vadonatúj Snapdragon chippel érkezhet



|

Egy szivárogtató szerint ez a készülék lehet az egyik első, amiben Snapdragon 8 Gen 1+ van.

Hirdetés

A Motorola már évek óta a Lenovo tulajdonát képezi, de a vállalat a saját nevén forgalmaz telefonokat. Tavaly például a Lenovo Legion Phone Duel 2 érkezett meg a piacra, amelyet elsősorban gamermobilként pozicionált a gyártó, ezt a vonalat pedig az idei CES 2022-n leleplezett Lenovo Legion Y90-nel is folytatni kívánja, viszont ha hihetünk a legújabb híreszteléseknek, akkor nem ez lesz az egyetlen új készüléke ebben a kategóriában. 

A már többször is megbízhatónak bizonyult szivárogtató, Evan Blass a Twitteren árulta el, hogy milyen lesz a Lenovo egy még be nem jelentett telefonja, a Halo. Ez nem a Duel 2 utódjának tűnik (annak a kódneve Diablo), és kinézetre inkább a hagyományos okostelefonokra hajaz, de meglesz benne a gamermobilok minden tulajdonsága, azaz extra erős lapkakészlet, ütős kijelző, gyorsan tölthető aksi. Blass szerint a Halo lehet az egyik első olyan készülék, amely a Snapdragon  Gen1+ (SM8475) lapkakészlettel van felszerelve, amely értelemszerűen gyorsabb a jelenlegi Gen 1-nél (SM8450) is. 

Hirdetés

A Lenovo Halo 6,67 hüvelykes, 1080p+-os kijelzője állítólag az LG-től származó P-OLED panelt használ majd, ami 144 Hz-es frissítési és 300 Hz-es sampling rate-tel rendelkezik. Ami a kamerákat illeti, a hátulján egy 50 megapixeles elsődleges kamera kaphat helyet, amit egy 12 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles segédszenzor egészít ki, valamint felvértezhették egy 16 megapixeles, oldalról felugró szelfikamerával is. 

Az eszköz nem lesz vastagabb 8 milliméternél, mégis helyet kaphat benne egy 5000 mAh-s akkumulátor (összehasonlításképpen a Duel 2 Pro 9,9 mm vastag volt 5500 mAh-s aksival). A töltési teljesítmény 68 W lehet, bár ez változhat a különböző piacokra szánt verziók között, ahogyan az is, hogy a Snapdragon 8 Gen1+ chip 8, 12 vagy 16 GB DDR5 RAM-mal és 128 vagy 256 GB UFS 3.1 tárhellyel párosul majd. 

A Lenovo Halóra azonban nem érdemes lélegzetvisszafojtva várni, Blass információi alapján ugyanis csak valamikor a harmadik negyedév folyamán mutatják majd be. 

A címképen a Lenovo Legion Phone Duel 2 látható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.