Hirdetés

A Lenovo Legion gamermobil a fekvő használatra lett tervezve



|

Egy új kedvcsináló alapján a Lenovo Legion gamermobil tényleg a fekvő módban való játékról szól majd.

Hirdetés

A Lenovo régóta árulkodik már a Legion gamermobiljának érkezéséről, azonban a bemutató dátumát és a specifikációkat még nem árulta el. A Weibóra azért kirakott egy újabb rövid kedvcsinálót, amely azt mutatja meg, hogy a korábbi feltételezéseknek és szivárgásoknak megfelelően valóban fekvő módban történő használatra találták ki a mobilt. Erre utalt, hogy a szelfikamera oldalról ugrik elő, a kamerákat pedig a hátlap közepére tették. 

Hirdetés

A Legion gamermobil kezelőfelületét is a fekvő módban való használatra optimalizálják, a menük és az almenük mindkét oldalon elérhetőek lesznek. Az előlapra pedig elvileg sem szenzorsáv, sem kamera nem kerül, hogy ne rontsa a vizuális élményt. 

A készülék egyébként nem csak Snapdragon 865-öt hoz majd magával, hanem elvileg 90 wattos gyorstöltést, gamepadet és folyadékhűtést is. Nektek hogy tetszik a koncepció?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.