Hirdetés

A Louis Vuitton okosóra igazi luxust jelent



|

2450 dollártól vihető az Android Wear rendszert futtató Louis Vuitton Tambour Horizon okosóra.

Hirdetés

Luxuskategóriás okosórát nem csak az Apple kínál, sok gyártó lépett már be a piacra az óragyártók közül az Android Wear platformon keresztül. Az utóbbi időben inkább a divatcégek próbálkoznak - most például a Louis Vuitton. 

Hirdetés

Az új Louis Vuitton Tambour Horizon okosóra Android Wear rendszert futtat, és 2450 dollártól fölfelé vihető - vagyis nem kell túl sokat eladjon a cég a nyereség érdekében.

Természetesen csúcskategóriás elemek és egyedi appok kísérik az okosórát, amely szürkében, feketében és barnában létezik, 60 különböző szíjjal, egyedi számlapokkal. 

A kijelző egy 1,2 hüvelykes, 390 x 390-es AMOLED-panel, ami alatt a Qualcomm Snapdragon Wear 2100-as lapkája lapul, 512 MB RAM, 4 GB tárhely és egy 300 mAh-s akkumulátor társaságában. Az óra Android Wear 2.0 rendszerrel jelenik meg. 

Külsőre persze nem feltétlen szebb ez a modell, mint egy Huawei Watch vagy egy Samsung Gear S3, azonban a márkajelzés önmagáért beszél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.