Hirdetés

A Louis Vuitton saját luxushangszórót tervezett



|

Megkérik az árát az üvegből, bőrből és LED-ekből álló Horizon Light Up Speakernek.

Hirdetés

Nem olcsó mulatság gyűjtőnek lenni, pláne akkor, ha a luxuskategóriába is belekóstolunk - de erről azok például többet tudnának mesélni, akik több mint 650 ezret fizettek egy Mario-témájú okosóráért.

Most újabb szuperdivatos kütyüre lehet elszórni a pénzünket, ugyanis a Louis Vuitton brand leleplezte speciális hangszóróját, amely tulajdonképpen egy méregdrága bugócsigának néz ki.

Hirdetés

A Horizon Light Up Speaker névre keresztelt luxushangszóró vezeték nélkül csatlakozik Bluetooth 5.1-en keresztül, amelyet a gyártó szerint a hasonló UFO-stílust és virágos mintát képviselő Toupie kézitáska ihletett. A termék 880 ezer forintba (plusz szállítás és adók) kerül, cserébe viszont polírozott és matt rozsdamentes acélból, fekete perforált és dombornyomású bőrből, valamint 35 LED-ből álló anyagot kapunk, utóbbiakat ráadásul szinkronizálni lehet a dalokkal.

Edzett üveggel borított érintőképernyős panelen keresztül irányítható, ami pedig a teljesítményt illeti, a hangszóró egy háromhüvelykes mélysugárzóval, két 0,75 hüvelykes magassugárzóval, három hanghívásokra tervezett mikrofonnal, 89 dB maximális hangerővel, 60Hz és 16kHz közötti frekvenciatartománnyal, valamint egy többfunkciós dokkolóval rendelkezik.

A teljes töltése 90 percet vesz igénybe, viszont utána 15 órán keresztül hallgathatjuk a muzsikát vele. Támogatja továbbá az Apple AirPlay 2-t, univerzális adaptere van hat csatlakozóval, két USB-C kábele, illetve egy utazótáska és levehető bőr csuklópánt is jár hozzá. Aki égető vágyat érezne a Horizon Light Up Speaker után, az már rendelheti is a honlapról, és július 31-től indul is a szállítás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.