Hirdetés

A Louis Vuitton új okosórája is Wear OS nélkül érkezik



|

Viszont legalább extravagáns változatokban lesz elérhető a Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up.

Hirdetés

Bemutatta legújabb okosóráját a Louis Vuitton, ami a Tambour Horizon Light Up nevet viseli, és egyértelműen a Tambour Horizon utódjaként tekinthetünk rá.

A bejelentéssel együtt kívülről és belülről is megismerhettük az új kütyüt, amit bizony már nem a Wear OS fog hajtani. Ezt azért is fontos kiemelni, mert korábban már a Motorola is elhagyta a Google operációs rendszerét.

Hirdetés

A Tambour Horizon Light Up okosórát a Snapdragon Wear 4100-as platformja hajtja, és elődjéhez hasonlóan 1 GB-os RAM-mal érkezik, ami mellé 8 GB-os tárhely társul. A nem éppen hétköznapi megjelenésű kütyü viselői egy 1,2 hüvelykes AMOLED kijelzőről olvashatják le a dolgokat, és ezúttal az Always On Display sem marad el. A Louis Vuitton a Wear OS helyett egy saját operációs rendszerrel vértezi fel újdonságát, ami kompatibilis lesz Androiddal, iOS-szel, és HarmonyOS-szel is.

Az már most borítékolható, hogy különleges látványt fognak nyújtani ezek az órák, mivel a képernyő körül 24 RGB-s LED kapott helyett, és így világító szimbólumok emlékeztetnek arra, hogy ez bizony a Louis Vuitton terméke.

A Tambour Horizon Light Up elvileg 2022. január 7-én lesz elérhető, de az ára egyelőre nem ismert. Valószínűleg nem lesz olcsó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.