Hirdetés

A MacBook Air még nem halott



|

Kaby Lake processzorokkal frissültek a MacBookok, és nagy meglepetésre még él a MacBook Air.

Hirdetés

Kaby Lake processzorokkal frissítette az Apple a jelenlegi MacBookjait, illetve megújultak az ezekbe kerülő SSD-k is, amelyek immáron 50 százalékkal gyorsabbak az korábbi adattárolóknál. A grafikus vezérlő is fejlődött a 15 hüvelykes MacBook Pro laptopban. 

Hirdetés

Az új MacBookok 1299 dollártól fölfelé vihetőek. Ennyiért egy belépőszintű MacBook jár vagy egy 13 hüvelykes MacBook Pro, Touch Bar nélkül. 

Az új MacBook (a sima) akár 1,3 GHz-es Intel Core i7-es processzorral is vihető, illetve kétszer annyi memóriát támogat, mint eddig. A 13 hüvelykes MacBook Pro maximum egy 3,5 GHz-es Core i7-es CPU-val kérhető, a 15 hüvelykes modellek mindegyike pedig dedikált videokártyát kapott. 

A Touch Barral rendelkező MacBook Pro modellek 1799 és 2399 dollártól fölfelé indulnak. 

Meglepetés, de a MacBook Airt nem nyugdíjazta az Apple, hanem frissítette. A processzor órajelét emelték meg, hogy az jobban passzoljon a kor igényeihez. Arról mindenesetre nem esett szó, hogy a CPU Kaby Lake-e, a jelek szerint maradt a régi, magasabb órajellel. 

Mindegyik gép támogatja az új macOS High Sierrát, amelybe gyorsabb Safari (automatikus felugróvideós blokkolással), jobb Mail és Fotók appok kerültek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.