Hirdetés

A MacBook Airt szorítaná sarokba a Huawei új laptopja



|

Intel Whiskey Lake-U processzorral és NFC-vel startol a Huawei új MateBook 13 laptopja.

Hirdetés

Bemutatkozott a Huawei legújabb laptopja, amely alapvetően az új MacBook Air ellenfele is egyben. A lapos és könnyű notebook 13,3 hüvelykes, 3:2 képarányú kijelzőt kínál, van ujjlenyomat-olvasója és NFC-támogatása, ráadásul már Intel Whiskey Lake-U processzort rejt magában. 

Hirdetés

A Huawei MateBook 13 Kínában debütált, és a MateBook X Próval ellentétben ennek a kamerája a képernyő fölött van, vagyis normálisan lehet vele videotelefonálni. Maga a képernyő egy 2160 x 1440 felbontású IPS-panel, az sRGB skálát 100 százalékban lefedi. A vékony kávának köszönhetően az előlap 88 százaléka kijelző. 

A szürke, ezüst és rozéarany színekben érkező MateBook 13 a Huawei szerint erősebb, mint az új Apple MacBook Air. Az alapverzióba Intel Core i5-8265U CPU és Intel UHD 620 grafika kerül, míg a drágább változatba Intel Core i7-8565U CPU és NVIDIA GeForce MX150 grafikus vezérlés. 

A laptop 8 GB LPDDR3-2133-as RAM-ot és 256 GB-os SSD-t kínál, a gyártó szerint a 42 Wh-s akkumulátor 10 órás üzemidőt is lehetővé tesz. A gépen akad jackcsatlakozó és USB-C portok is. Az ujjlenyomat-olvasót a bekapcsológombba építették, van NFC modul, és a Huawei Share 3.0 is támogatott. A MateBook 13 decemberben jelenik meg, de egyelőre nem tudni, hogy hol és mennyiért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.