Hirdetés

A Marshall vízálló hangszórót hozott a nyárra



|

A gitárerősítőiről híres Marshall Emberton márkanevű bömbiládáját bedobhatod a medencébe, az akkuja pedig 20 órán át is bírja egy szusszal.

Hirdetés

A Marshall egy olyan márka, amit nem feltétlenül ismer mindenki, aki a tech-világban mozog, viszont a zenei piacon az egyik legrégebbi, nagy nevű gyártónak számít. Legendás gitárerősítőit világhírű zenészek használják, a rockszínpadokon hegyekben álló "Marshall-ládák" már ikonikusnak számítanak, de a gyártó igyekszik nyitni a konzumer tech irányba is.

Hirdetés

Fejhallgatókkal és fülhallgatókkal például már megjelent a cég, de most a nyári strandidőszakra pörög rá az Emberton névre hallgató Bluetooth hangszóróval. Az eszköz kinézete egyébként egy az egyben idézi a nagy, színpadi erősítők dizájnját, és a 70 dekás tömeg is egész fajsúlyos, legalábbis a viszonylag apró méretéhez képest, ebből is érezhető, hogy kültéri hangoskodáshoz készült.

A Bluetooth 5.0 kompatibilis hangszóró viszont IPX7 minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy nagyjából egy méteres mélységig elúszkál vízben, akár 30 percen keresztül. Medence-partira tehát tökéletes, már csak azért is, mert az akkuideje több mint 20 órás a gyártó szerint, ráadásul gyorstöltéssel 20 perc alatt további 5 órányi kakaót lehet belepumpálni.

A jelforrástól akár 9 méteres távolságig is vihető a hang megszakadása vagy romlása nélkül, szóval ha egy 50 méteres sportmedencét nem is lehet vele átúszni, de ha a szerencsésebb olvasóinknak van a kertben egy átlagos méretű medencéje, oda kiváló lesz ezzel a hatótávval. A 360 fokos hangkép elvileg azt jelenti, hogy a bömbidoboz minden oldalán ugyanannyira élvezhető hangképet kapunk.

Az USB-C porttal ellátott Marshall Emberton nyitóára 149 dollár, de a nagyjából 46 500 forintra átszámolható összeget minden bizonnyal Magyarországra érve kissé felülüti majd a vám, ÁFA és hasonló kedvességek. Az európai ár eleve kissé magasabb az 1:1 arányú dollár-euró váltás miatt, közvetlenül a legközelebb az osztrák aloldalon lehet megrendelni 149 euróért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.