Hirdetés

A Mate 20 lesz a Huawei következő nagy dobása



|

A kínai gyártó a Mate 20-tól egészen a Mate 90-ig védjegyeztette Európában az új készülékek neveit.

Hirdetés

A P20-as széria megjelenése óta a legtöbben azt várják, hogy a Huawei a Mate sorozatot is a P-hez igazítja, vagyis idén ősszel a Mate 20-as készülékek érkeznek. Erre jelent bizonyítékot, hogy a gyártó az EU-n belül több elnevezést is védjegyeztetett

Hirdetés

Ami azt illeti, a következő nyolc generációt. A Mate 20-tól egészen a Mate 90-ig levédette a neveket a Huawei, vagyis a szériával hosszú távú tervei vannak. Amennyiben marad a jelenlegi ütemterv, akkor a Mate 90 2025-ben kerül piacra - vagyis elővigyázatosságból védette le a neveket a cég. 

A mostani lépés passzol egy korábbihoz is, amelyben a P30 és P40 neveket is magához kötötte a Huawei. 

A rövidebb távú terveket nézve elmondható, hogy a kínai gyártó a Mate 20-as szériát idén októberben mutatja majd be, és megint három eltérő modell készül. A Mate 20 Pro 6,9 hüvelykes kijelzőt kaphat, tripla kamerával. A normál készülék dupla kamerát és 6,1 hüvelykes panelt kapna, de szintén Kirin 980-as lapkával és 6/8 GB RAM-mal. A Mate 20 Lite értelemszerűen minden tekintetben gyengébb és olcsóbb lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.