Hirdetés

A megjelenése előtt frissült a Galaxy Note 9



|

A szuperlassított videofelvételekhez kapott egy új kapcsolót a Samsung aktuális zászlóshajója.

Hirdetés

Bár a Galaxy Note 9 csak augusztus 24-től lesz elérhető a piacon, a Samsung azért a megjelenés előtt kiadta az első szoftverfrissítést, ami egy extra funkciót ad a kamerához, illetve annak az alkalmazásához. 

Hirdetés

Az N960FXXU1ARH5 csomag egy apró kapcsolót helyez el a kamera kezelőfelületén, amelynek segítségével a felhasználó választhat, hogy 0,2 vagy 0,4 másodperces felvételt készítene a szuperlassított videós módban. Ez 720p-s felbontást és 960 fps-t jelent. 

Bár az eltérés minimálisnak tűnik, ilyen mértékű lassítás mellett igen jelentős különbség adódik majd a videók hosszában. A frissítés elvileg más újítást nem tartalmaz, vagyis a Galaxy Note 9 a megjelenéséig további funkciókat már nem kap (nem mintha erre szüksége lenne, elvégre a legsokoldalúbb okostelefon a vélemények szerint). 

A 0,4 másodperces szuperlassított felvétel nagy előny a Galaxy S9-es szériához mérten, azok az eszközök 960 fps-sel csak 0,2 másodpercet tudnak rögzíteni. A jelent kiválasztását természetesen automata érzékelés segíti. A Galaxy Note 9 vásárlói a használat elején kapják meg a frissítést. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.