Hirdetés

A mémgyárosok beindultak a kijárási tilalom bejelentése után



|

Ahogy azt sejteni lehetett, sokan humorral próbálják elütni a rendkívüli helyzet élét.

Hirdetés

Történjen bármi a nagyvilágban, legyen szó vidám vagy épp szomorú dologról, az teljesen bizonyos, hogy a mémek fáradhatatlan kreátorai nem pihennek, és futószalagon szállítják nekünk a mókás képeket. 

Nem volt más a helyzet a kijárási korlátozás és egyéb szigorítások bejelentése után sem.

Hirdetés

Kijárási tilalom lép életbe, bezárnak iskolák, semmilyen rendezvényt nem lehet szervezni holnaptól, mindezek hatására pedig a magyar mozik könnyen kilátástalan helyzetbe kerülhetnek.

A helyzet tehát cseppet sem rózsás, de remélhetőleg a korlátozások segítenek majd legyűrni a járvány második hullámát. Több kutatás bizonyította már, hogy a bezártság és a depresszió kéz a kézben járnak, ennek elkerülése érdekében pedig érdemes a humorhoz, mint mankóhoz nyúlni. Az alábbi galéria képei is pontosan ezt a funkciót töltik be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.