Hirdetés

A mérnökök és a vezérigazgató is futárnak áll a Wolt tulajdonosánál



|

És még csak nem is az ünnepi hajrá miatt született meg a döntés.

Hirdetés

A San Franciscó-i DoorDash az Egyesült Államok legnagyobb ételkiszállítója, a hazai fogyasztóknak azonban leginkább onnan lehet ismerős a neve, hogy nemrég ez a cég vásárolta fel a Magyarországon is aktív finn riválisát, a Woltot.

Ezúttal egy rendhagyó program meghirdetésével került a hírekbe a 2013-ban indult platform: a vállalat minden alkalmazottjának, beleértve a magas beosztású mérnököket és a vezérigazgatót is, havonta legalább egy alkalommal futárnak (ún. Dashernek) kell szegődnie.

Hirdetés

A WeDash néven futó kezdeményezés valójában nem új, eredetileg még 2013-ban léptették érvénybe, ám a pandémia miatt felhagytak a gyakorlásával. A program célja, hogy az alkalmazottak közvetlen közelről ismerhessék meg a vállalat szolgáltatásainak minden aspektusát, a kiszállítóként bizonyító dolgozók jövedelmeit pedig jótékony célokra ajánlják fel.

"A Dasherként való részvétel, egy kereskedő támogatása vagy egy ügyfélszolgálati ügynök követése révén a munkatársak első kézből tanulják meg, hogy az általunk épített technológiai termékek miként segítik a helyi gazdaságokat, ami pedig nekünk segít abban, hogy jobb terméket fejlesszünk."

- nyilatkozta a vállalat a programról.

A WeDash januárban indul ismét el, de arról nincs információ, hogy a Woltnál is életbe léptetik-e a kiszállítási kötelezettséget. A DoorDash állománya mindenesetre nem fogadta egyöntetű lelkesedéssel a kezdeményezés felélesztését, az egyik mérnök például a Blinden háborog, mivel a futárkodás nincs benne a munkaköri leírásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.