Hirdetés

A mesterséges intelligencia már a TikTokban is támad



|

Egyelőre csak tesztelés alatt áll az új funkció, amit biztosan sokan fognak majd imádni.

Hirdetés

A The Verge értesülései szerint egyelőre még csak tesztelik a TikTok legújabb funkcióját, és semmiféle hivatalos választ sem tudtak kicsikarni annak kapcsán, hogy mikor lesz ez a lehetőség elérhető minden egyes felhasználó számára, de nagyon úgy fest, hogy a mesterséges intelligencia már itt sem maradhat ki a buliból.

Egészen pontosan egy olyan MI-t használ (jelenleg még tesztfázisban) a TikTok, ami a felhasználók fényképeit alakítja át különféle látványos fantasy vagy épp sci-fi avatarokká. 

Hirdetés

A gyakorlatban arról van szó, hogy küldenünk kell a TikTok appnak 3-10 fényképet saját magunkról, a majd ki kell választani 2-5 tetszőleges stílust (ezek alapján készülnek az avatarfotók), és innentől már az egészet rá lehet bírni az MI-re.

Nem kevés hasonló alkalmazás létezik már, fizetős és ingyenes appok egyaránt elérhetőek, de biztosan sokan rá fognak kattanni egy olyan lehetőségre, ha ezért nem kell a TikToknál messzebbre menniük. 

Kérdés persze, kire merjük rábízni személyes futóinkat. A TikTok azt ígéri, rövid időn belül törlésre kerülnek a szerverről a feltöltött fényképek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.