Hirdetés

A metaverzumban is megtartják a Galaxy S22-széria bemutatóját



|

Egy népszerű kripto- és NFT-játszótérre viszi a Samsung a következő Unpacked eseményét.

Hirdetés

A sok-sok pletyka után a Samsung február 9-én, azaz holnap végre leleplezi a legújabb Galaxy zászlóshajóit, a vélhetően három modellel támadó S22-szériát. A koronavírus miatt az idén sem lesz fizikai bemutató, a szokásos élő streamek mellett azonban már a metaverzumban is megtartják a premiert.

Az eseménynek a 2020 februárjában elindított virtuális világ, a Decentraland ad majd otthont. A böngészőből elérhető platform lényegében egy blokklánc-alapú, digitális alternatív valóság, ahol NFT-k formájában, kriptovalutával lehet különböző tárgyakat, vagy akár ingatlant is vásárolni.

Hirdetés

Magyarán a Samsung már az S22-sorozatot is felülteti a web3-as hype-vonatra, ami persze nem túl meglepő, hiszen a gyártó a múlt hónapban épp a Decentralandben avatta fel az első virtuális boltját, amely a "837X" nevet kapta a New York-i Washington Street 837-en álló valódi mása után .

A Samsung jellemzése szerint a 3D-s üzlet egy "teljesen immerzív" élményt nyújt, ahol NFT-s díjazású játékos küldetések és élő események várják a látogatókat. Az utóbbiak sorába illeszkedik a Galaxy S22-es telefonok bemutatója is, ami magyar idő szerint délután 4 órakor veszi kezdetét.

A Samsung virtuális boltja, amit még a januári a CES2022-n nyitottak meg.

A Decentralandhez való csatlakozáshoz kriptovalutás pénztárca szükséges, aki viszont csak vendégként fedezné fel a platformot, az erről az oldalról belépve közvetlenül a Samsung boltjához navigálhat (a szomszédban egy pizzázó is van, de mi egy kissé ízetlennek találtuk a menüt). A többiek pedig szerencsére még a jól bevált csatornákon, így a Samsung weboldalán és a YouTube-on is követhetik majd az Unpacked-eseményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.