Hirdetés

A Microsoft a Galaxy S8-ra szavazott



|

A Microsoft boltja már online is árulja a Samsung zászlóshajóit, amelyekhez természetesen a saját alkalmazásait ajánlja.

Hirdetés

A Microsoft Store ugyan árul még Acer, Alcatel és HP márkájú windowsos okostelefonokat, ezek megvásárlását igazából senki sem tanácsolja, elvégre a Windows Phone és a Windows 10 Mobile platform már gyakorlatilag kihaltak. A Microsoft nem titkolja, végzett a mobilos Windowszal, legalábbis egyelőre. A mobilos világgal viszont egyáltalán nem, sőt: minden eddiginél nagyobb erőkkel van jelen Androidon és iOS-en is. De mit ajánl akkor a redmondi óriás? 

Hirdetés

A Microsoft boltja egy ideje már online is árulja a Samsung Galaxy S8-at és a Galaxy S8+-t, vagyis a Microsoft a Samsung aktuális zászlóshajóira szavazott. 

Mindez természetesen nem azért érdekes, mert egy újabb helyről lehet Amerikában Samsung okostelefont venni, hanem azért, mert tükrözi a Microsoft aktuális véleményét a mezőnyről. A cég üzleti alelnöke nem titkoltan Samsung Galaxy S8-at használ, és a különböző okfejtések szerint maga Bill Gates is Samsung Galaxy S7 edge-re váltott korábban - vélhetően azóta már idei modellre frissített. 

Természetesen a Microsoft nagy emberei rendre a cég saját alkalmazásaival töltik fel az androidos készülékeket, és bár ilyesmit a Microsoft nem telepít előre az általa forgalmazott modellekre, külön termékoldalon tesz ajánlásokat a saját androidos appjairól. 

A Microsoft Launcher mellett ott van például a Cortana hangasszisztens, az Edge böngésző, a OneDrive felhős tárhely, az Outlook és az Office is, amelyek nincsenek előretelepítve, de bevethetőek Androidon a Play Áruházból. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.