Hirdetés

A Microsoft az OpenAI segítségével turbózta fel a Teams konferenciáit



|

A Teams Premium előfizetői a piacon egyedülálló funkciókhoz férhetnek hozzá.

Hirdetés

A Microsoft Teams alkalmazásának prémium előfizetői csomagja már elérhető, amibe a fejlesztőcsapat egy igazán különleges, a piacon egyedülálló funkciót épített be. Az OpenAI által készített GPT-3.5-ös mesterséges nyelvi algoritmus azoknak lesz igazán nagy segítség, akik hajlamosak elveszteni a fonalat, így pedig megfeledkezni korábban elhangzott dolgokról.

Az intelligent recap (okos összefoglaló) a Microsoft Teams Premium legnagyobb újdonsága, amiért a felhasználónként 7 dollárt kell fizetni havonta, ez azonban csak bevezető ajánlat, június 30-tól 10 dollárra emelkedik a havidíj. Ezért cserébe azonban, ha úgy is érzik, hogy lemaradtak valamiért, az előfizetőknek lehetősége lesz a GPT-3.5-höz fordulni, az MI ugyanis pillanatok alatt összefoglalja tömören a konferenciát, sőt, jegyzeteket készít és ha kell, az elvégzendő feladatokat is tárolja.

Hirdetés

A prémium csomag azonban nem csak ezzel bővíti a Teams tudását. Vállalkozásoknak és szervezeteknek kifejezetten szimpatikus lehet az új opció, amivel jelölhetők az érzékeny tartalmak, továbbá vízjellel is el lehet látni a hívásokat, konferenciákat, sőt, lesz opció a szövegek másolásának tiltására. A Microsoft úgy véli, ezek segítenek majd visszaszorítani az érzékeny információk kiszivárgását.

A csomag tartalmaz egy webinárium lehetőséget is, ahol a vállalatok vendéglistát hozhatnak létre, fenntarthatnak egy várólistát, beállíthatnak tetszőleges kezdési időpontot és lezárást, továbbá virtuális zöld szobát is létrehozhatnak, ahol együtt készülhetnek fel az előadók anélkül, hogy élő adásba kerülnének.

A csomag már minden vállalat számára elérhető a kedvezményes 7 dolláros áron, nyártól azonban visszatér a 10 dolláros árcédula, szóval még előtte érdemes befizetni az alkalmazottakat, ha van rá igény.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.