Hirdetés

A Microsoft azt akarja, hogy az új Edge böngészőjét használd



|

Mindenféle módszert bevet a redmondi cég annak érdekében, hogy a windowsos felhasználókat az új Edge böngészője felé terelje.

Hirdetés

Viszonylag jó ideje elérhető már a Microsoft Chromium-alapú, új Edge böngészője, amelynek érkezéséről külön tájékoztatta is a felhasználókat a Microsoft. A szoftver ugyanis minden Windows 10-es rendszer beépül, és ez kellett is, hiszen a régi Edge nem igazán tudott labdába rúgni a Chrome és a Firefox ellen. A Microsoft azonban kissé erőszakosan próbálta népszerűsíteni az Edge böngészőt az utóbbi időben. 

Hirdetés

Van, akinél egyből alapértelmezett böngészővé vált a Microsoft Edge, másokat pedig az dühít, hogy nem lehet a szoftvert törölni. A tálcára is előszeretettel kipakolja magát a szoftver, de vannak adatvesztéssel kapcsolatos beszámolók is. Mindezek külön engedélyek megadása nélkül történnek. 

A Windows frissítése után sokaknál olyan ablak is megjelenik, ami az új Edge előnyeit reklámozza, de az ablakot bezárni sehogyan sem lehet, csak a varázslót elindítva, majd azt később bezárva. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.